Reparatii reclame si casete luminoase


La multe din interventiile noastre am constatat ca anteprenorii sau administratorii romani preferea sa repare mai des decat odata si bine.

Explicam tuturor clientilor nostri ca neoanele consuma mult, sunt fragile, lumina palpaie cu frecvenata de 50 HZ, apar cheltuieli cu consumabile ( balast si starter ) , se aprind greu, durata de viata este de aprox 2 ani etc etc

Evolutia tehnologiei ne permite sa utilizam LED-urile. Va prezint mai jos doar cateva din multimea de  avantaje ale acestora:

  1. Consum cu pana la 70 % mai mic gata de vechile neoane
  2. Durata de viata de aprox 10 ani
  3. Fara gaze toxice
  4. Fara radiatii ultraviolete
  5. Rezistenta la socuri mecanice
  6. Impreuna cu o sursa de alimentare buna ( noi utilizam  numai surse MEANWELL) cheltuielile cu intretinerea sunt zero

 

Dar sa revenim la problema numarul 1 : consumul de energie

Chiar daca costul de productie, fata de o caseta pe neon, la cele cu LED este un pic mai mare trebuie sa stiti ca aceasta diferenta se amortizeaza in cel mult 6 luni.

Asadar o caseta cu iluminare cu LED-uri ( banda LED, module LED sau neaone LED ), cu o sursa de alimentare si profile de aluminiu de buna calitate poate sa reziste 10 ani fara probleme.

Pentru clientii care doresc sa nu mai plateasca deplasarea si manopera pentru inlucuirea tuburilor neon cu LED-uri punem la dispozitie o gama  variata de  banda led de interior si exterior, module led, proiectoare si surse de alimentare.

Comanda minima este de 500 lei.