Autorizatii si aprobari pentru firme luminoase

Pentru ca reclama dumneavoastra prin firma luminoasa sa fie in legalitate aveti nevoie de autorizatie firma luminoasa.

Pot primi autorizatie firma luminoasa doar acele firme luminoase ale caror sisteme de prindere  nu constituie o sursa de accidente si  nu afecteza structura de rezistenta si functionarea optima a cladirilor. Amplasarea firmelor luminoase pe cladiri se autorizeaza numai in baza unei expertize tehnice elaborata in conditiile legii de catre experti tehnici atestati, precum si a documentatiei tehnice pentru autorizare, verificata de verificatori de proiecte atestati pentru cerintele esentiale de calitate „rezistenta mecanica si stabilitate”, „siguranta in exploatare” si „securitate la incendiu”, prevazute de legislatia in vigoare privind calitatea in constructii, acestia fiind pasii obligatorii in obtinerea de autorizatie firma luminoasa.

Legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate: Prezenta lege stabileste cadrul legal care sta la baza exercitarii activitatii de amplasare a mijloacelor de publicitate in localitati, in vederea asigurarii conditiilor pentru un cadru construit coerent, armonios, sigur si sanatos, pentru protectia valorilor mediului natural si antropic, pentru prezervarea calitatii peisajului si a cerintelor privind asigurarea calitatii in constructii. Prevederile prezentei legi se aplica autoritatilor administratiei publice centrale si locale, precum si tuturor persoanelor fizice si juridice implicate in activitatea de publicitate.

Noi am fost catalogati de catre clientii nostri ca fiind una dintre cele mai mari si mai profesioniste firme de publicitate din Bucuresti ce se ocupa de demersuri complete in obtinerea de autorizatie firma luminoasa , de la profesionisti care executa simularile grafice pana la obtinerea de avize si autorizatii , si chiar executii si montaje ale elementelor semnalistice luminoase, toate acestea la preturi fara competitie! Conform legii in vigoare nr. 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate pentru orice categorie de semnalistica exterioara este necesara autorizatie firma luminoasa de amplasare.

 

Astazi nu trebuie sa va mai faceti griji pentru demersurile lungi, ce va fac sa pierdeti mult timp si energie pentru ca noi depunem toate eforturile in locul dumneavoastra pentru a va asigura toate documentele necesare pentru a va obtine o autorizatie firma luminoasa! Dupa ani in care exeperienta in domeniu ne-a ajutat sa eficientizam timpii de asteptare in obtinerea de autorizatie firma luminoasa, acum putem asigura clientilor nostri servicii superioare printr-o documentatie completa in cel mai scurt timp.

Birocratia si experienta insuficienta sunt unii din principalii factori pentru clientii apeleaza la serviciile noastre de obtinere autorizatie firma luminoasa, deoarece pe langa raspunsurile vagi si uneori incomplete pe care le obtin de la unii functionari prea coplesiti de numar prea mare de sarcini sau documente se lovesc si de un sistem neeficientizat ce mareste si mai mult timpul de asteptare pentru a intra in posesia de autorizatie firma luminoasa.

Orice reclama vizibila din spatiul public are nevoie de autorizatie firma luminoasa conform legilor in vigoare, de aceea noi va asiguram o documentatie cu pasi completi pentru o autorizatie firma luminoasa finalizata profesional, rapid si eficient.

Sanctiunile prevazute in legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate se completeaza cu cele referitoare la nerespectarea legislatiei in vigoare privind autorizarea constructiilor, urbanismul si amenajarea teritoriului.